Akseli Valmunen The Young Nordic Photographer of The Year 2016

Aalto-yliopiston Median laitoksella valokuvataiteen maisteriohjelmassa opiskeleva Akseli Valmunen on saanut vuoden parhaan nuoren pohjoismaisen valokuvaajan palkinnon eli Fotografiskan palkinnon. Hänen näyttelynsä nähdään Tukholmassa vuonna 2017.

Viime vuonna saman palkinnon voitti myöskin Aalto-yliopiston valokuvataiteen opiskelija Aapo Huhta.

Master Student in Photography Akseli Valmunen from Aalto University’s Department of Media has won the price for The Young Nordic Photographer of The Year 2016. He’s solo exhibition will be seen at Fotografiska in Stockholm during 2017.

Last year the award was given to an Aalto Photography Student as well, Aapo Huhta being the winner.


See more:

Helsingin Sanomat (in Finnish)

Fotografiska (English, also in Swedish)

Photograph of Akseli Valmunen: Fotografiska