Webinaarisarja opetuksen tueksi jatkuu!

Webinaarisarja opetuksen tueksi jatkuu koko huhtikuun. Tsekkaa koko sarjan ohjelma Aalto.fi:stä: https://www.aalto.fi/fi/uutiset/opettajille-webinaareja-opetuksen-tueksi-kevaalla-2021 . 

Esimerkiksi Keskiviikkona 21.4.2021 saamme webinaariin vetäjän Aallon ulkopuolelta. Myötätuntoa korkeakouluihin -hankkeen hankepäällikkö Laura Heimonen tulee perehdyttämään meitä myötätuntotutkimuksen antiin myönteisen ryhmäkokemuksen ja onnistuneen oppimisprosessin muotoilussa. Tutustumme ja keskustelemme sen jälkeen tutkimusperustaisista työkaluista ryhmäyttävän ja tuloksekkaan etäopetuksen tukena. Mistä konkreettisesta työvälineestä sinä hyötyisit?

Avainsanat: myötätunto, resilienssi, ryhmäkokemus
Kieli: suomi
Kouluttaja: Laura Heimonen, hankepäällikkö, Myötätuntoa korkeakouluihin -hanke

Tervetuloa webinaareihin myös huhtikuussa!