YT-neuvottelut päätökseen

Aalto-yliopiston YT-neuvottelujen tuloksia esiteltiin 29.1. tilaisuuksissa. Neuvotteluiden lopputulemana 186 henkeä irtisanottiin ja 130 poistuu määräaikaisuuksien lakkauttamisten ja eläköitymisten myötä. ENGissä lähtöpassit sai 54 henkeä opetuksesta ja tutkimuksesta, ja 14 henkeä muusta henkilöstöstä. Lisää tietoa YT-neuvotteluista voi lukea insidesta: https://inside.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=41934328

ENG-korkeakoulussa paljon poistumaa tapahtuu tutkijoista, jotka ovat olleet osittain TEKES-rahoituksella ja osittain yliopiston rahoituksella töissä. YT-neuvottelujen tuloksen ei pitäisi vaikuttaa opetuksen järjestämiseen. Pitkällä aikavälillä voi olla kuitenkin odotettavissa, että opetusresurssista tullaan säästämään.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *