Aihepohdintoja

Viime viikolla elämä heitti eteen, kurssin teemaankin löyhästi liittyen, harmillisen veteen liittyvän ilmiön; vesivahingon. Sen äimistelystä nyt jotakuinkin toipuneena voi taas jatkaa tässä toisessa todellisuudessa opiskelujen parissa.

Kävimme siis viime viikolla pienryhmissä läpi erilaisia veteen liittyviä aihepiirejä lukemiemme aineistojen pohjalta. Koko sessio oli hyvin antoisa, muttei lopultakaan aiheuttanut sysäystä voimakkaasti jonkin aiheen pariin. Muodostimme myöhemmin samalla viikolla ryhmän Sonjan ja Sannan kanssa ja olemmekin nyt ryhmässä työstäneet aiheenvalintaa eteenpäin. Kiinnostavia aiheita riittää: soiden ennallistaminen, ohitusuomat, vedenlaadun parantaminen, monimuotoisuuden lisääminen ja monet muut.

Olemme risteilleet myös kohteen mittakaavan kanssa. Laaja kohde mahdollistaisi yleisluontoisemman tyyppiratkaisun tekemisen ja tarkempi kohdealue puolestaan antaisi ehkä tilaisuuden keskittyä enemmän kohteen arkkitehtonisiin ominaisuuksiin. No toisaalta itse kohteen löytyminen tai valitseminen määrittäisi varmasti suuntaa myös koko työlle. Olemme keskittyneet kohteen etsintään jostakin päin pohjoista Suomea. Jatkamme työstämistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *