Loppupohdinta

Kurssi oli mielestäni todella onnistunut ja antoisa. Suunnitelmani oli tehdä kurssi 3 op:n laajuisena ja pysyin tavoitteessani, vaikka välillä aikataulut pettivätkin. Olen kuitenkin iloinen, että päätin oppimispäiväkirjan lisäksi tehdä myös ryhmäni kanssa tuntitehtävät, koska koen, että ne olivat oleellinen osa kurssia ja niiden avulla oppi paljon.

Tallennetut luennot olivat loppusyksystä mukava extra, koska myös itselleni tuli henkilökohtaisen elämän puolelta haasteita, joiden takia en päässyt muutamalle luennolle osallistumaan. Oli siis mukavaa päästä syventymään esimerkiksi kustannuslaskentaan jälkikäteen.

Ainut mitä hieman jäi kaipaamaan läsnäololuentojen lisäksi, oli loppukeskusteluissa esille noussut tietomallinnus, ja ylipäätään suunnitteluvälineiden käyttö, joita esimerkiksi kurssin aikana tulleissa projekteissa oli noussut esille. Ne olisivat vielä lisää syventäneet tämänhetkistä ja toivon mukaan myös tulevaa ohjelmisto-osaamista ja tietoa siitä millaisia välineitä työelämässä tällä hetkellä käytetään ja mitkä ovat toiveita sen suhteen tulevaisuudessa.

Mutta kaiken kaikkiaan kurssi oli todella onnistunut: KIITOS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *