Kehittyneet tietokoneet kapinoivat ihmisiä vastaan tulevaisuudessa

Nämä tietokoneet eivät kapinoi herrojaan vasta...vielä.
Nämä tietokoneet eivät kapinoi herrojaan vasta…vielä.

Toht H.C. Herkko Miinusmaa ennustaa älykkäiden koneiden kapinoivan ihmisherrojaan vastaan lähitulevaisuudessa. “Tietokoneiden kapina ihmisherrojaan vastaan on lähes väistämätön nykyisen kehitystahdin huomioonottaen. En näe mitään toivoa ihmiskunnalle, ne joita ei tapeta groteskeilla tavoilla kapinan yhteydessä, esimerkiksi robottien käsiin asennettujen sirkkelien ja veitsien palasiksi leikkaamina, joutuvat hirveisiin orjatöihin kaivoksille etsimään litiumia uusille koneherroillemme” kertoilee Miinusmaa rauhalliseen, lähes lakooniseen tyyliinsä. “Olen päätynyt tähän lopputulokseen ekstrapoloimalla nykykehitystä ja voin matemaattisen varmasti sanoa, että olemme tuhon omia” veistelee Miinusmaa.

“Itse olen onneksi kuollut jo siinä vaiheessa kun ajattelevat koneet kapinoivat” lohduttaa Miinusmaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *