Grande Finale

Kurssin lopetustapahtuma Grande Finale on nyt ohi. Mielestämme tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut, ja paikalle saapui yleisöäkin suurissa määrin tutustumaan kurssin aikana tehtyihin projekteihin. Kurssin Grande Finale oli myös osa Aalto Festival 2017 tapahtumaa.

Esityksemme sujui hyvin niin sisällön kuin teknisen suorituksen puolesta. Tekniset laitteet ja kalvosarjat toimivat hyvin yhteen, eikä esityksessä ollut teknisiä vaikeuksia. Myös powerpoint esityksen video toimi hyvin. Itse esitystilaisuus oli luonteeltaan rento ja ryhmien esitykset pidettiin sopivasti soljuvaa tahtia. Tatu ja Niklas vetivät pitchin hienosti.

Grande Finale esitystä oli hiottu paljon edellisestä harjoituksesta niin puheen kuin sisällönkin suhteen. Kalvoja yksinkertaistettiin huomattavasti, ja tekstiin sisällytettiin vain tarpeellisimmat avainsanat jättäen pidemmän sisällön esiintyjien sanottavaksi. Myös visuaalista ilmettä muokattiin saadun palautteen perusteella. Puheen osuus esityksestä meni myös hyvin useiden harjoituskertojen ansiosta.

Ständillämme kävi paljon ohjelmasta kiinnostuneita testaajia
Ständillämme kävi paljon ohjelmasta kiinnostuneita testaajia

Pitchauksen jälkeen oli aika esitellä projektin ständillä aikaansaannoksiamme kiinnostuneille. Ständillämme kävi melko paljon ihmisiä testaamassa ohjelmaamme. Edelleen monet testaajat pitivät ohjelmaa hienona ja sanoivat kuvien pyörittelyn olevan hauskaa. Kehuja sai myös nopea ja helppo ohjelman käytön aloitus. Ständillämme oli edellisellä viikolla tekemämme posterin lisäksi kaksi tietokonetta, joilla ohjelmaa sai kokeilla, sekä yksi suuri näyttö pöytien takana, jossa Antti käytti ohjelmaa demonstrointimielessä. Ohjelmaa kokeilleille tarjosimme mahdollisuuden tallentaa tekemänsä symmetriataideteokset, jotka laitoimme myöhemmin jaettavaan Google Drive kansioon, jonka sitten jaamme halukkaille ohjelman kokeilijoille sähköpostilla.

Kaiken kaikkiaan Grande Finale meni hienosti, paikalla oli myös ryhmämme ohjaaja Kirsi Peltonen, sekä haastattelemamme kuosiasiantuntija Laura Isoniemi ja Marimekon yhteyshenkilömme Petri Juslin. Erityisesti Petriltä saimme hyviä neuvoja ohjelman jatkokehityksen kannalta.


Responses
Write your thoughts...Your email will not be published

Comment

Name

Website