Kurssin finaaliin valmistautuminen

Viime päivien aikana aikamme ryhmän aika on kulunut Grande Finalen valmisteluun. Viime perjantaina oli harjoitusesitykset, josta saadun palautteen pohjalta olemme muokanneet esitystämme.

Grande Finalen valmisteluihin on kuulunut esityksen suunnittelu ja posterin tekeminen. Esityksen sisältö on aika pitkälti selvillä, ja vaikeampaa olikin valita mitä kertoo ja mitä jättää pois, sillä kerrottavaa olisi paljon. Saimme kuitenkin aika mukavasti tiivistettyä asiamme kolmeen minuuttiin. Perjantain pitch harjoituksessa huomasimme että esityksessämme on liikaa sisältöä. Tarkoituksena on tiivistää esitystä niin, että katsojalle oleelliset asiat tulevat esiintyjien sanomana, ja kalvoilla on vain lyhyet avainsanakuvaukset kustakin aiheesta. Lisäksi kalvojen visuaalista ilmettä muutetaan selkeämmäksi ja yksinkertaisemmaksi.

Posterin tapauksessa jokaisella meistä oli omat vastuualueet sisällöstä. Jokainen valmisti oman osansa posterin teksteistä, ja teimme posterin yhdessä valmiiksi. Posterissa käytettiin kuvituksena ohjelmallamme tehtyjä symmetriateoksia. Näitä oli sekä posterin taustana että kuvina tekstin lomassa. Posterin visuaalista ilmettä viilattiin huolella ja käytimme tähän yhdessä paljon aikaa.

Myös itse ohjelmaa on viilattu vielä viime vaiheissa sitä mukaa kun tarpeita on ilmennyt. Ohjelman ulkoasuun tehtiin suurempia muutoksia ennen harjoitusesitystä ja viimeisimmätkin protoversion virheet ja parannukset tehdään vielä ennen Grande Finalea. Alla on nähtävillä video ohjelman tämänhetkisestä käyttöliittymästä.


Responses
Write your thoughts...Your email will not be published

Comment

Name

Website