Kurssin jälkeen

Projektikurssi on tarjonnut ryhmällemme hienon tilaisuuden kehittää sovellus, jolla voisi olla myös tulevaisuuden potentiaalia. Kurssin puitteissa syntyi alun odotuksiin nähden yllättävänkin pitkällä oleva prototyyppi, josta monet ihmiset ovat olleet hyvin innoissaan.

Saimme ihmisiltä todella innostunutta palautetta ja jopa yhteistyöehdotuksia. Jopa saman kurssin sisällä oltiin kiinnostuneita ohjelmasta ja sen jatkokehityksestä, ja oltiin valmiita tarjoamaan omia kontakteja ja puhumaan ohjelma puolesta muille. Yksi mahdollinen jatkokehitysväylä olisi lyöttäytyä yhteen rahoituksesta tietävien ihmisten kanssa ja hyödyntää heidän näkökulmiaan ja kontaktejaan ohjelman jatkokehitystä varten.

Todennäköinen ohjelman jatkokehitystuote olisi aiemminkin usein mainittu plugin ohjelma Adobe Illustrator ohjelmaan. Illustrator, ja Adoben ohjelmistot ylipäätään, on laajimmin käytetty graafisen alan työväline vektorigrafiikoiden piirtämiseen. Illustratoriin on kehitetty paljon plugineja, ja itse asiassa moni Illustratorin vakio-ominaisuuksista on myös tehty plugineina.

Toinen jatkokehitysväylä, jolla sovellusta voisi saada suuremman yleisön tietoisuuteen, on mobiiliaplikaatio. Oikeanlaisella puhelinsovelluksella olisi helppo ja nopea leikkiä symmetrioilla käyttäen hyödyksi esimerkiksi puhelimen omaa kameraa.

Tiimimme jäseniä aidosti kiinnostaa ohjelma jatkokehitys, jos siihen tulee tilaisuus. Firmaa emme ole kurssin porukalla perustamassa, mutta jos joku sattuu kovasti kiinnostumaan ohjelmasta esimerkiksi kurssin lopetustapahtumassa, olisi tästä mahdollista kehittää pidemmällekin vietyä ohjelmaa. Tämä vaatisi kiinnostuneelta rahoitusta kehitykseen. Emme usko, että projekti jatkuisi välttämättä koko 5 hengen ryhmällä, koska se on jo melko iso tiimi, mutta jollain kokoonpanolla projekti voisi hyvinkin jatkua!

kukat


Responses
Write your thoughts...Your email will not be published

Comment

Name

Website