Kenraaliharjoitus – kurssin huipennus lähenee

Tällä viikolla fokuksemme on pääasiallisesti ollut loppuesityksemme suunnittelussa ja harjoittelussa. Koko kevään työn esittely kolmessa minuutissa on todella vaatinut esityksemme hiomista. Lisäksi Antti ja Juho ovat vielä jatkaneet protomme kehitystä sen käyttöliittymän ulkoasun osalta. Olemme miettineet ohjelman värimaailmaa ja muita esteettisiä tekijöitä. Näissä kehitys on mennyt hyvin eteenpäin ja lopputuloksesta 12.5 tulee varmasti jotain hienoa.
Esityksessämme pyrimme ensin saamaan kuulijan ymmärtämään, miksi ohjelmamme on relevantti ja miksi aiemmat ohjelmat ovat epäonnistuneet. Ajatuksena on herättää kuulijat pohdiskelemaan taiteen ja matematiikan suhdetta ja että matematiikkaa todella voi hyödyntää taiteessa.

rsz_screen_shot_2017-04-28_at_53445_pm

Tämän jälkeen kerromme tuotteemme ominaisuuksista ja projektimme tulevaisuuden mahdollisuuksista. Olemme melko ylpeitä, miten olemme saaneet luotua ohjelmastamme helposti käytettävän ja ymmärrettävän, mikä on ollut projektimme tärkeimpiä tavoitteita.

rsz_screen_shot_2017-04-28_at_53457_pm

Oli mielenkiintoista kuulla muiden ryhmien esityksiä ja mitä he olivat saaneet aikaan. Kurssi todella on tuottanut erilaisia projekteja ja odotamme lopullista Grande Finale päivää innolla. Seuraavien viikkojen aikana teemme loppuviilauksia ohjelmaamme ja kehitämme esitystämme vielä parempaan suuntaan. Lisäksi pohdinnassa tulee olemaan projektin mahdollinen jatkaminen kurssin jälkeen. Lisäämme videon esityksestämme tähän postaukseen, kun saamme sen kuvaajalta. Nyt lähdemme tiimimme kanssa viettämään Wappua!


Responses
Write your thoughts...Your email will not be published

Comment

Name

Website