Kolmas viikko ja aiheen rajaaminen

 

Tällä viikolla pureuduimme aiheen tarkkaan rajaamiseen, jota varten teimme myös työsuunnitelma (Löytyy täältä: https://drive.google.com/file/d/0B6ykQhagINbqRnZ0ZEl1LVgyZ1k/view?usp=sharingI). Olemme melko tyytyväisiä, että olemme mielestämme pystyneet rajaamaan aiheen hyvin ja selkeästi. Myös työnjako on sujunut hyvin ja kaikille on alkanut muodostua melko luonnollisesti rooli tässä projektissa. Lisäksi he, jotka koodaavat ovat saaneet ohjelmointiympäristön toimimaan ja ensi viikolla pääsemme aloittamaan ohjelmoinnin toden teolla.

Mietimme myös mahdollista liiketoimintamallia, joka voisi perustua meidän prototyyppiin.  Tässä Business Model Canvas siitä (Löytyy myös työsuunnitelmasta).

Screen Shot 2017-02-17 at 3.15.21 PM

Lisäksi tapasimme toisen kerran kontaktihenkilömme. Esittelimme hänelle ideamme, mihin suuntaan lähtisimme kehittämään ohjelmistoa ja hän oli tyytyväinen ideaamme. Lisäksi saimme arvokasta opetusta symmetrioista ja niiden logiikasta! Kokonaisuuten viikko oli tuottoisa ja innostava. Uskomme, että kevään työnteosta tulee mielekästä ja kiinnostavaa!

IMG_3617