Esityssessio 3

Tänään oli jälleen aika pitää esitys. Saimme hyvää inspiroivaa palautetta sekä muilta ryhmiltä että kurssihenkilökunnalta. Konkreettisuus, palautteeseen reagointi ja laskelmien olemassa olo, oli todella arvostettua ja toivat projektille/esitykselle kommenttien perusteella enemmän uskottavuutta. Annoimme myös ryhmälle 11 palautetta heidän projektista, heilläkin vaikutti olevan todella kiinnostava työ meneillään.

Jatkamme ensiviikolla business-mallin työstämistä ja aloitamme ansaintamallin visualisoinnin. Aiomme käyttää luennolla käytyjä konsepteja hyväksi. Tulemme esittelemään proton golfklubeille, ja kyselemään paljon he olisivat valmiita maksamaan tuotteesta. Vastauksia kyselyihin tulee jatkuvasti, yritämme käyttää uusia ideoita hyväksi.

Aleksi sai tehtyä projektille hienot nettisivut, joita voimme käyttää tuotteen esittelyä varten. Saimme myös päivitettyä projektisuunnitelman, lisäsimme aikatauluun Gantt-kaavion, muitakin osioita on tarkennettu. Päivitetty projektisuunnitelma löytyy täältä.

Posted by Marcos Ryhänen Rodellas

This entry was posted in Työsuunnitelma. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *