Keskiviikon tapaaminen

Tapasimme viikon aikana ja valmistauduimme yhdessä perjantain esitykseen. Pohdimme erityisesti viime esityssessiossa saamaamme palautetta ja sen vaikutusta projektiimme. Tässä yhteydessä vaihdoimme myös tietoa golffareiden haastatteluista ja pohdimme, kuinka heiltä saamamme palaute suhtautuu suunnitelmiimme. Jatkamme yhä golffareiden haastatteluja, sillä olemme saaneet heiltä uusia ja projektin kannalta hyödyllisiä näkökulmia.

Projektimme etenee hyvää vauhtia ja tuotteemme kuvaus tarkentuu. Tarjoamme golfklubeille räätälöityjä ratkaisuja yksittäisten tuotteiden valmistuksen sijaan. Seuraavaksi aiomme olla yhteydessä johonkin suomalaiseen aurinkopaneelien maahantuojaan.

Päivitimme myös työsuunnitelman, koska se oli palautteen mukaan ”liian abstrakti”. Julkaisemme päivitetyn suunnitelman Gantt-kaavioineen pian!

425209867_111619

Työntäyteinen kuva suunnittelutuokiostamme. Ryhmämme viides jäsen on kameran takana.

Posted by Aleksi Vartiainen

This entry was posted in Tilannekatsaus. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *