Grande Finale viikko

Grande Finale viikon ensimmäinen tapaaminen oli tiistaina, jolloin kokoonnuimme viimeistelemään Grande Finaleen tulevan posterin keskiviikkoaamun palautusta varten. Tämän lisäksi sovittiin käytännön järjestelyjä – kuka tuo perjantaina mitäkin. Sovittiin, että Elias hoitaisi tarjoilut, Mari nettisivujen prototyypin viimeistelyn sekä ständille tulevat pöytäkolmiot, ja Arne tekisi esitykseen valmistautumisen lisäksi jokaiselle nimikyltin, jossa olisi SmartELAMA-logo ja kunkin ryhmän jäsenen kuvitteellinen titteli.

Tapasimme uudelleen keskiviikkona, tällä kertaa viimeistelemään Grande Finale -kalvot ja kuvaamaan niitä varten videon käyttöliittymämme toiminnasta. Torstaina Arne ja Mari kävivät Cozifyn toimistolla hakemassa perjantaita varten älylaitteita demottavaksi.

Perjantaina show alkoi klo 9, kun pääsimme rakentamaan pistettämme tapahtumaa varten. Muut ryhmät olivat paikalla meitä kärkkäämmin varaamassa paikkoja, joten saimme paikan jonon päästä. Tämä sopi kuitenkin oikein hyvin, sillä saimme Cozifylta kaiuttimen, jota soittaaksemme emme olisi voineetkaan olla kovin lähellä esityksiä. Tarjosimme ständillämme kiinnostuneille kahvia ja Marianne-karkkeja, ja pyysimme heitä kokeilemaan käyttöliittymäämme. Tämän lisäksi esittelimme älylaitteiden toimintaa käytännössä mm. ovisensorilla, joka kiinni ollessaan sammutti musiikin ja Philipsin älyvalon.

2017-05-14 08.17.46

Valmis ständimme näytti tältä. Suurella näytöllä pyöri video käyttöliittymän toiminnasta.

2017-05-14 08.17.55

Cozifylta saamamme demopaketti

Myös itse esitys meni oikein hyvin, ja saimme hyvää palautetta myös ständistämme. Tapahtumasta jäi yleisestikin hyvä kuva – oli hauska nähdä miten hyvin muutkin ryhmät olivat panostaneet. Seuraavaan viikoon jääkin enää loppuraportti, ja sitten kurssi alkaakin olla siinä.

Leave a Reply