Valmistautumista Grande Finaleen

Tällä viikolla ei ollut virallista ohjelmaa kurssin puolesta, mutta jatkoimme Grande Finaleen valmistautumista ryhmämme kesken. Jatkoimme esityksemme työstämistä kenraaliharjoituksesta saadun palautteen perusteella, ja lisäksi suunnittelimme mitä esittelemme ständillämme.

Olimme olleet yhteydessä joihinkin laitevalmistajiin, ja saimme tällä viikolla vahvistuksen, että Cozify ystävällisesti tarjoaa käyttöömme demopaketin smart home tuotteita. Aiomme panna laitteet esille ständillemme, jotta voimme demonstroida millaisia tuotteita on saatavilla, ja vierailijat voivat kokea konkreettisesti millaisia hyötyjä kodin älykkäillä tuotteilla voidaan saavuttaa. Uskomme tämän vetävän kävijöitä puoleemme. Mietimme myös millä muilla tavoilla voisimme herättää kiinnostusta, ja pohdimme myös kahvin ja karkin tarjoamista ständillämme. Grande Finalessa selviää toteutuuko tämä. Työstimme myös ständimme yhteyteen tulevaa julistetta, jossa kiteytämme palvelumme idean. Julisteen sisältö alkoi muotoutumaan jo hyvin, ja visuaalinen ilmekin alkoi olemaan kohdallaan.

Sovimme vielä kaksi tapaamista seuraavalle viikolle ennen Grande Finalea viimeisten yksityiskohtien ja käytännönasioiden hiomista varten. Esityksemme ja muu materiaali alkavat olemaan jo hyvässä kunnossa, joten jatkamme ensi viikolla luottavaisin mielin.

Leave a Reply