Grande Finalen kenraaliharjoitus

Tällä viikolla valmistauduimme Grande Finale -esityksen kenraaliharjoitukseen. Esityksen tarkoitus on antaa konseptistamme mahdollisimman kiinnostava kuva kolmessa minuutissa. Esitys on kohdennettu mahdollisille asiakkaille ja sijoittajille, jotka eivät ole aiemmin ideasta kuulleet. Tärkeintä on siis selittää miksi ideamme on merkittävä ja ainutlaatuinen. Varsinaisen toteutuksen selittämiselle ei jää juurikaan aikaa. Mielenkiinnon luomiseksi olisi myös hyvä tavoitella jonkinlaista tarinaa.

Tapasimme keskiviikkona, jolloin loimme slidet esitystä varten. Teimme tässä vaiheessa vielä varsin karkea visuaalisen toteutuksen. Esitys alkoi älylaitteiden valintaan liittyvän ongelman ilmentämisellä. Tämän jälkeen näytimme kuinka SmartELAMA ratkaisee kuluttajan ongelman tarjoamalla helposti lähestyttävän käyttöliittymän ja pakettiratkaisuja eri tarpeisiin. Lopussa kerroimme vielä mahdollisesta yhteistyöstä sähköyhtiöiden ja rakennuttajien kanssa. Päätimme selkeyden vuoksi, että esityksen vetää yksi henkilö ja vetäjäksi valittiin Arne.

Perjantaina itse kenraaliesitys sujui mallikkaasti. Esitys videoitiin, joten voimme jälkikäteen vielä pohtia missä on parannettavaa. Seuraavalla viikolla jatkamme myös Grande Finale -standin suunnittelua.

Leave a Reply