Käyttäjätestauksen raportointia ja Grand Finalen suunnittelua

Koko ryhmä tapasi taas tiistaina ja tällä kertaa assistenttimme liittyi meidän seuraan. Kävimme läpi projektin edistymistä yleisesti ja saimme ehdotuksia mihin asioihin kannattaa vielä kiinnittää huomiota. Pohdimme hieman tarkemmin markkinoinnista, sillä siitä ei selitetty yksityiskohtaisesti BMC-mallissa. Sosiaalinen media on yksi vaihtoehto, jonka avulla saataisiin tavoitettua mahdollisimman monta ihmistä. Voisimme myös saada enemmän kuuluvuutta asiakkaidemme jakamien kokemuksien kautta. Keskustelimme myös Grand Finalesta ja saimme vinkkejä mikä tekisi viimeisestä esityksestämme vaikuttavan. Assarin lähdettyä, jäimme vielä miettimään mitä olisi hyvä olla Grand Finale ständissä. Lopun aikaa osa ryhmästä jatkoi proton käyttöliittymän suunnittelua ja osa alkoi luomaan runkoa käyttäjätestausraportille ja alustavaa työnjakoa.

Perjantain luennolla saatiin lisää vinkkejä Grand Finale-esitystä varten. Kolmen minuutin puheeseen ei kannata yrittää saada jokaiselle ryhmäläiselle puheenvuoroa. Kannattaa olla yksi tai kaksi puhujaa ja pitää sisältö yksinkertaisena. Esityksen tulisi vakuuttaa kuulijat investoimaan meidän protoomme ja houkutella mahdollisimman moni tulemaan meidän ständille. Luennon jälkeen jatkoimme käyttäjätestauksen raportin kirjoittamista ja sen valmis versio löytyy täältä. Ensi kerralla alamme työstämään Grand Finale-esitystä ja suunnittelemaan mitä ständissämme aikoo olla.

Leave a Reply