Ryhmän jäsenten esittely

Aatos Saarinen

Hei olen Aatos. Opiskelen nyt kolmatta vuotta tietotekniikkaa, ja kandiksi valmistuminen olisi suuri tavoite tänä vuonna. Minulla oli kova palo ehdottaa omaa projektia tälle kurssille, ja kun verkostoistani tämä projekti minulle tuli, tiesin että tämä on se mitä haluan tällä kurssilla tehdä. Joten motivaatio ja innostus aihetta kohtaan on suuri. Tiimistä jäi ensi tapaamisen myötä tosi hyvä fiilis, joten se nostatti myös koko projektin tekemisen motivaatiota ja fiilistä tosi paljon.

Santeri Kivinen

Hei, nimeni on Santeri, ja opiskelen tuotantotaloutta kolmatta vuotta. Sivuaineekseni olen valinnut informaatioteknologian. Olen odottanut SCI-projektikurssia kahdesta syystä: se tarjoaa mahdollisuuden poikkitieteelliseen työskentelyyn ja toisaalta se on kandiohjelman pakollinen kurssi. Oma motivaationi projektiin on korkea, sillä pääsin tavoittelemani aiheen mukaiseen ryhmään. Olen joskus pohtinut aihepiiriä itsenäisesti, mutta tämä projekti tarjoaa nyt hyvän alustan ideoiden kehittelylle.

Pauli Lohi

Hei! Olen Pauli, kolmannen vuoden tietotekniikan opiskelija. SCI-projektikurssi tarjoaa mukavaa vaihtelua oman pääaineen kursseille koska mukana on useamman eri pääaineen opiskelijoita. Pääsin tekemään projektia minua eniten kiinnostavasta aiheesta. Odotan innolla erityisesti prototyypin tekemistä.

Juuso Heinonen

Moi, olen Juuso, kolmannen vuoden tuotantotalouden opiskelija. Sivuaineeksi on pikkuhiljaa varmistunut tietotekniikka. Ryhmämme aihe on melko laaja ja avoin, mikä antaa melko vapaat kädet lähestyä aihetta. Odotankin innolla, mitä saamme aikaan. Motivaationi kurssia kohtaan on hyvä, sillä uskon projektista tulevan hyvin mielenkiintoinen. Kunhan flunssasta kohta toipuu niin pääsee itsekin hommiin.

Vili Ketonen

Hei, olen Vili ja opiskelen kolmatta vuotta tietotekniikkaa. Tämä kurssiprojekti on siitä mielenkiintoinen, että meillä on mukana jäseniä useammista koulutusohjelmista, joten odotan erilaisia näkökulmia kohtaamiimme haasteisiin ja niiden ratkaisuun. Ensimmäisellä tapaamisellamme oli mukava nähdä, että projektiaiheemme oli kaikkien mielestä mielenkiintoinen, ja ryhmällämme oli heti hyviä ajatuksia ja alustavia ideoita projektin alkuun.

Heikki Timonen

Moikka, nimeni on Heikki ja olen kolmannen vuoden kandiopiskelija pääaineenani teknillinen fysiikka. Sivuaineena toimii tietotekniikka. Kiinnostuin aiheesta, koska näen sen olevan ongelma, minkä ratkaisua ei ole oikeastaan edes yritetty päivittää tälle vuosituhannelle.

Turhan liikenteen vähentäminen ja ihmisten ajankäytön optimointi on mielekäs tavoite niin ympäristön, kuin talouden näkökulmasta. Jos samalla kyetään mahdollisesti nostamaan asiakkaiden (lähetysten vastaanottajien) tyytyväisyyttä, nopeampien ja varmempien toimitustapojen avulla, saadaan projektille hyvin laajamittaisia ja monipuolisia tavoitteita.

Vaikka projekti ei varsinaisesti fysiikka sisälläkkään, vaatii se varmasti kuitenkin taitoja rakentaa malleja ja simulaatioita, sekä kykyä optimoida erinäisiä prosesseja. Mielenkiintoisia haasteita siis tiedossa!