PrintEl-tiimi

Rasmus Sipari (Team Leader)

IT-alan jack-of-all-trades. Koululla kolmatta vuotta tietotekniikkaa opiskelemassa, työssä tehnyt samaa tuplasti pidempään. Kiinnostunut kaikesta sähköllä toimivasta, olkoon se sitten lamppu, tietokone tai multikopteri. ”Miten tää toimii? No, otetaan selvää!”

Pasi Pyrrö

Moi, olen kolmannen vuoden matematiikan opiskelija. Sivuaineena opiskelen tietotekniikkaa. Olen kiinnostunut etenkin projektin teknisistä aspekteista.

Antti Virtanen

Opiskelen nyt kolmatta vuotta Aalto-yliopistossa pääaineenani teknillinen fysiikka. Fysiikan lisäksi olen osana opintojani tykännyt lukea myös matematiikan ja tietotekniikan kursseja. Tähän projektiin olikin mukava hypätä mukaan oppimaan usein melko teoreettisten opintojen lisäksi myös erilaisia ja ehkä hieman käytännönläheisempiä insinööritaitoja.

Nicholas Saarela

Olen neljännen vuoden tietoteekkari ja parantumaton teknofiili. Aloitin yliopisto-opintoni sähkötekniikan ja elektroniikan koulutusohjelmassa ennen siirtymistäni tietotekniikan pariin. Opintojen ohessa työskentelen ohjelmistoalalla koodarina ja vietän aikaani sekä teknillisten että ei-niin-teknillisten harrastusten parissa.

Olli Lehto

Olen kanditutkintoani viimeisetelevä tietoteekkari. Suoritan sivuaineenani tuotantotaloutta mutta olen kuitenkin pääasiassa kiinnostunut teknisestä puolesta ja erityisesti projektin tee-se-itse mahdollisuuksista.