Työnjakoa ja suunnittelua

Kokoonnuimme tiimimme kanssa keskiviikkona 22.3. keskustelemaan työnjaosta tiimimme sisällä sekä suunnittelemaan loppukurssin aikataulua. Päädyimme lopputulokseen, että kaikkien tiimin jäsenten ei ole tarpeellista tai järkevää tehdä samoja asioita. Siispä sovimme että Olli ja Pasi keskittyvät enemmän ohjelmiston tekniseen toteutukseen ja Nicholas, Antti ja Rasmus panostavat enemmän tapaamisiin, suunnitteluun, tulostimen testaukseen, dokumentointiin ja bloggaukseen. Emme kuitenkaan lyöneet mitään rooleja lukkoon, vaan kaikki voivat halutessaan koodata, dokumentoida, suunnitella projektia tai muuten osallistua projektin kehitykseen oman fokuksensa lisäksi.

Tapaamisen aikana suunnittelimme myös lisää tapaamisia asiantuntijoiden kanssa, kuten kalvojen testaamista Alpi Rimpin kanssa ja uutta VTT-vierailua tällä kertaa enemmän painetun elektroniikan komponentteihin erikoistuneen asiantuntijan kanssa (ikävä kyllä tätä tapaamista ei lopulta saatu aikaan, koska tavoittelemamme asiantuntija ei kiireiltään ehdi meitä tapaamaan).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *