Palautetta ja ideoita Elepajasta

Saimme tänään VTT:ltä vastauksen ja sovimme seuraavaksi sopivan tapaamisajankohdan. Olimme myös yhteydessä Fablabiin ja sovimme tapaamisesta heidän kanssaan. Lisäksi otimme tänään yhteyttä Sähköinsinöörikillan Elepajaan kysyäksemme kommentteja ja kehitysideoita projektiimme liittyen.

Elepajalta saimme kuulla, että suunnitteluohjelman toteuttaminen web-palveluna olisi hyvä idea. Siellä ehdotettiin, että lisäisimme ohjelmaan työkalun, jolla pystyy mittaamaan piirin jännitteitä ja virtoja tietyssä kohdassa piiriä sekä virransietokykylaskurin piirille. Lisäksi suositeltiin lisäämään ohjelmaan importtaus- ja eksporttausmahdollisuus olemassa olevien piirisuunnitteluohjelmien välillä ja kenties eräänlainen liitännäinen, jolla ohjelmistomme voitaisiin integroida esimerkiksi Kicad- tai Eagle-piirisuunnitteluohjelmistoihin. Myös toivottiin mahdollisuutta käyttää pikakomentoja, jotka voisivat esimerkiksi  noudattaa olemassa olevien ohjelmistojen näppäinyhdistelmiä ja olla muutettavissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *