Suunnittelua ja tulevaisuudennäkymiä

Kokoonnuimme tänään Maarintalolle ideoimaan tulostetun elektroniikan sovelluksia, erityisesti tulostettavia komponentteja ja niiden tarjoamia etuja perinteisiin elektroniikan komponentteihin verrattuna. Totesimme, että niin sanottu ”bottom-up” -lähestymistapa voisi parhaiten toimia projektimme toteutuksessa. Toisin sanoen suunnittelemme ja testaamme ensin yksittäisiä tulostettavia komponentteja kuten kondensaattoreita, taivutussensoreita ja säätövastuksia ennen kuin rupeamme kehittämään monimutkaisempia ja kunnianhimoisempia sovelluksia niitä käyttäen.

Lisäksi suunnittelimme ja valmistelimme huomenna aamulla pidettävää esitystä ja pohdimme protoaihiotamme sekä projektin tulevaisuutta ja aikataulutusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *