Viikko 47

Tällä viikolla alkoi projektimme viimeinen rutistus. Päätimme tiistaina että loppukurssin ajan pitäisimme joka viikko kaksi tapaamiskertaa, tiistaisin ja torstaisin jotta mikään ongelma ei jäisi ratkaistavaksi viime tinkaan. Samalla saimme päätettyä maanantain 27.11 kenraaliharjoituksen pitäjän, joka melkein yllättävästi oli Tiina. Tapaamisen jälkeen kaikki lähtivät omille teillensä valmistelemaan omaa osaansa projektissa.

Torstain tapaamisessa huomasimme ongelmia aikatauluissamme loppuraportin osalta. Ilmeni että raportti vaatii aikaisemmin oletettua enemmän työtä johtuen raportin eri osa-alueiden suurehkoista sivumääristä . Täten päätimme antaa osia loppuraportin kirjoittamisesta ryhmänjäsenille joilla ei aikaisemmin ollut vastuuta loppuraportin kirjoittamisessa. Saimme viimein myös kangaskassimme omalla logollamme. Kangaskassin logo jäi hieman odotettua pienemmäksi mutta muuten kassi oli suunnitellun kaltainen. Tapaamisen jälkeen ryhmämme lähti viikonlopun viettoon ja jatkamaan projektin kehitystä.

 

Tässä Tiinan tähdittämä maanantain kenraaliesitys:

 

Prototyypin kehitys jatkuu yhä kiivaasti. Sovelluksemme näkymät luodaan viimeviikkoisen kyselyn sekä adobe xd wireframesta saatujen palautteiden avulla. Projektin kehitystä hieman hidastaa kuitenkin valitsemamme ohjelmointikirjasto React, joka on hieman yliampuva prototyypin vaatimuksiin suhteutettuna. Valmiin prototyypin saamiseksi olisi varmasti helpompiakin työkaluja, mutta toisaalta tuleva tekeleemme tulee olemaan laadukas. Prototyypin kehityksellä rinnalla kirjoitamme loppuraporttia ja pian alamme viimeistelemään ryhmämme posteria ja valmistelemaan viimeistä esitystä Grande Finalea varten.