Paisea

Paisea Paisea on espanjalainen maisema-arkkitehtuurilehti, joka ilmestyy digitaalisesti espanjaksi ja englanniksi. Paisea sivustolla on sekä ajankohtaisia nostoja että joka toinen kuukausi ilmestyvä ilmainen lehti, mikä on ilmestynyt kymmenen vuotta. Paisea lehdet ovat teemanumeroita, jotka keskittyvät vain yhteen projektiin. Lehdessä esitetään projekti alkuideoista toteutukseen. Tämä mahdollistaa maisema-arkkitehtuurisen otteen tarkastelun, kerrostumien hahmottamisen, jotta lopputulosta voidaan arvioida. Lisäksi jokaisessa lehdessä on arvio jostain kohteesta, missä esitellään koko ehdotus sekä subjektiivinen kokemus.

Paisea löytyy Aalto yliopiston kirjastosta. Internetsivuilla on vain uusin lehti ladattavissa. Tätä täytyy ehdottomasti käydä lukemassa kirjastossa sekä muistaa tasaisin väliajoin käydä katsomassa sivuilta, onko tullut uutta lehteä.

Vielä internet osoite :www.paisea.com