Grande Finale – Veni, vidi, vici!

Tänään esitimme projektimme Grande Finalessa. Tapahtumassa jokaisella kurssin ryhmällä oli oma ständi, ja kukin ryhmä esitteli omaa prototyyppiään sekä ständillä että pitchinä. Mekin siis pidimme kolmen minuutin pitchin ja esittelimme omaa tuotettamme. Kuten suunnittelimme, monet kävivät testaamassa sovellustamme ja kierrätimmekin heitä useita kertoja demoreitillämme. Tapahtuma oli muutenkin menestys, ja ryhmien ständit ja esitykset olivat todella hyviä!

Päivä meni osaltamme hyvin, moni oli innostunut projektistamme ja kävijöitä riitti huomattavasti enemmän kuin olimme olettaneet. Saimme hyvää palautetta myös Suomen luonnonsuojeluliiton edustajalta, joka kävi katsomassa esitystämme ja juttelemassa kanssamme ständillä. Sovimme samalla loppukevään kuvioista ja siitä miten projektiamme ehkä lähdetään jatkamaan kurssin ulkopuolella.

Ensi viikolla palautamme kurssin loppuraportin ja palautuksemme Suomen luonnonsuojeluliitolle. Sitten kurssi alkaakin olla paketissa!

photo_2017-05-12_13-48-45

 

Vastaa