Kohti Grande Finalea – ja sen yli!

Tällä viikolla olemme suunnitelleet tarkemmin Grande Finale-päiväämme. Ajattelimme tarjota vierailijoille mahdollisuuden kokeilla sovelluksemme prototyyppiä ihan paikan päällä ja paras tapa toteuttaa tämä olisi saada sovellusaihiomme ladattavaksi Applen ja Googlen sovelluskauppoihin. Tämä ei kuitenkaan ole ihan mutkatonta, vaan saattaa olla että joudumme käyttämään jotain beta-testausalustaa sovelluksen lataamiseksi tai sitten käyttää omia puhelimiamme demonstraatiotarkoituksessa.

photo_2017-05-05_23-41-37

Viime viikon kenraaliharjoituksissa pitchimme meni ihan hyvin. Kuitenkin inspiroiduimme paljon muiden ryhmien esityksistä ja aiommekin kehittää omaa esitystämme niiden ja saamamme palautteen perusteella itse Grande Finaleen.

Itse Grande Finale päivänä tarkoituksenamme on houkutella kiinnostuneita kävijöitä ständillemme paitsi pitchimme, niin myös mainosposterimme avulla. Teemme posteristamme melko pelkistetyn. Sen on tarkoitus herättää mielenkiinto, olla visuaalisesti miellyttävä, ja tarjota sen verran tietoa projektistamme, että ihmiset innostuvat tulemaan itse ständillemme juttelemaan projektista kanssamme.

Grande Finalen lisäksi keskustelimme myös jo hyvissä ajoin kurssin lopuista palautuksista. Itse kurssin puolesta teemme vielä loppuraportin projektistamme ja siihen liittyneistä oppimiskokemuksista. Tämän lisäksi olemme vielä luvanneet tehdä tarkempia tulo- ja kululaskelmia tuotteestamme Suomen Luonnonsuojeluliitolle. Eli vertaamme sovelluksen ”tuotantokuluja” ja erilaisia muita sen markkinointiin ja myyntiin liittyviä kuluja potentiaalisiin tuloihin. Tätä varten meidän tulee ottaa selvää mainostulojen mahdollisista suuruuksista ja suhteuttaa se erilaisiin skenarioihin siitä mitä käyttäjämäärämme tulee olemaan.

aed20c9b-3c94-4218-a9a2-31e6e4154207Tänään perjantai-iltamme kului siis pitkälti SCI-projektimme parissa. Sei ei oikeastaan haitannut näin Wapun jälkeen ketään, vaan pikemminkin toi uutta puhtia ja luovuutta tekemiseemme. Tässä vielä loppuaikaansaannos tältä päivältä, jonka jätimme ilahduttamaan kokoushuoneen seuraavia käyttäjiä:

 

Vastaa