Kohti Grande Finalea

Tällä viikolla olemme valmistautuneet toukokuun Grande Finalea varten. Tilaisuudessa tarkoituksena on esitellä projektiamme omalla ständillämme, ja esittää kolmen minuutin pitch, jonka tarkoituksena on saada ihmiset kiinnostumaan aiheestamme ja käymään ständillämme.

photo_2017-04-28_10-08-40Harjoittelimme tänään pitchiä kenraaliharjoituksessa. Pitch on lyhyt ja ytimekäs, pyrimme vetoamaan ihmisten tunteisiin, vakuuttamaan yleisön aiheen tärkeydestä ja saamaan heidät ständillemme.

Ständillämme tulee olemaan testattava ja pelillistetty versio protostamme niin, että halukkaat voivat porukalla käydä testaamassa sen peliominaisuuksia. Ständillämme aiomme myös kertoa kiinnostuneille erilaisista yhtestyömahdollisuuksista joita tuotteellamme on. Tilaisuudessa tarkoituksena on tehdä hyvä vaikutus ”sijoittajiin” ja ”yhteisytökumppaneihin”. Olemme erittäin innostuineita tilaisuudesta, sillä siellä pääsemme todella esittelemään koko kevään työmme tuloksia. Nähdään Grade Finalessa!

Mitä: Grande Finale
Missä: Otakaari 1 ala-aula (pääaula)
Milloin: 12.5. 2017 klo 10:30-13:00 (pitchimme pidetään 11:00-11:30 välisenä aikana)

Vastaa