Next steps

Kurssin loppuesitelmä on jo kohta ovella, siihen on enää reilu kuukausi aikaa. Projektimme on jo kuitenkin hyvällä mallilla, ja muodostimmekin tarkan projektin etenemissunnitelman täsä hetkestä projektin loppuun saakka.

Tekninen tiimimme on tehnyt paljon työtä prototyyppimme eteen. Aiommekin piakkoin toteuttaa käyttäjätestauksen, jotta voimme tehdä pidemmälle tähtääviä päätelmiä tuotteestamme. Käyttäjätestausta varten kehitämme sovelluksemme toimivaan kuntoon ensi viikon keskiviikoksi. Aiomme myös suunnitella käyttäjätestausta, ja miettiä tarkkaan mihin kysymyksiin haluamme vastauksia käyttäjätestauksen kautta. Ensi viikkoon mennessä suunnittelemme miten toteutamme käyttäjätestauksen ja sitä seuraavalla viikolla toteutamme testaukset.

Olemme saaneet jo melko paljon vastauksia viime viikolla julkaisemaamme kyselyyn. Keräämme kuitenkin edelleen vastauksia täällä. Tilastoimme vastaukset ensi viikolla. Tämän datan perusteella pyrimme löytämään kehitettäviä kohteita, sekä uusia ideoita applikaatioon ja varsinkin pelillistämiseen. Kyselyn tulokset validoivat myös (toivottavasti) aikaisempia päätöksiämme.

photo5997078929103497180

Kartoitimme myös tänään mitä projektissamme tulee tehdä ennen loppuraportointia. Tämä on näkyvissä kuvassa ylhäällä. Prototyypin lisäksi aiomme miettiä tuotteemme rahoituspuolta tarkemmin. Tavoitteenamme onkin tutkia minkä arvoisia yhteistyösopimuksia yritykset olisivat halukkaita sopimaan. Tarkoituksenamme on ottaa yhteyttä mahdollisiin yhteistyökumppaneihin ja ottaa selvää heidän näkemyksistään, tarpeistaan sekä halukkuudesta maksaa mainospaikoista ja muista yhteistyömahdollisuuksista.

Vastaa