Olemmeko oikealla tiellä?

Tällä viikolla olemme tehneet omaa prototyyppiämme enemmän kokeiltavaan suuntaan. Kehitystiimimme on siis opetellut käyttämään react native -alustaa ja alkanut rakentaa suunnittelemiamme toimintoja tälle alustalle. Tavoitteena on, että pian voimme testikäyttäjien avulla saada kommentteja sovelluksen käytöstä, sujuvuudesta ja mielekkyydestä.

Toisaalta olemme tällä viikolla myös luoneet katseita nykyiseen markkinatilanteeseen ja hioneet omaa tarjontaamme markkinatilanteen mukaan. Markkinoilla on esimerkiksi
Retkipaikka, jonka ominaisuudet ovat hyvin lähellä sitä mitä olemme ajatelleet tekevämme. Toisaalta Retkipaikan kohdeyleisö on enemmän niissä käyttäjissä jotka jo
valmiiksi retkeilevät. Oma ajatuksemme on kuitenkin luoda sosiaalinen sovellus joka kannustaa ihmisiä lähtemään luontoon ja löytämään uusia kohteita. Terävöitimme vielä ajatusta myös siitä että haluamme tehdä pelillistetyn tuotteen joka houkuttelisi käyttäjiä käyttämään tuotettamme enemmän. Tuotteen pelillistämiseksi onkin jo syntynyt runsaasti ideoita ja nyt onkin tarkoituksena valjastaa nämä ideat käytäntöön.

Pohdimme myös että photo_2017-03-10_13-09-30olemmeko ottaneet todella oikean kulman sovellukseemme. Haluaako tavoiteyleisömme todella käyttää pitkäaikaisesti sovellustamme? Onko tuotteemme liian samanlainen kuin muut markkinoilla jo olevat tuotteet?

Saadaksemme näihin kysymyksiin parempia vastauksia ja löytääksemme parhaimman mahdollisen arvolupauksen sekä käyttäjille että mainostajillle aiomme testata seuraavaksi ideaamme. Kun meillä on riittävän demottava prototyyppi niin aiomme haastatella potentiaalisia käyttäjiä ja ottaa selvää onko lähestymiskulmamme paras mahdollinen. Sitä ennen on varsin vaikea perustella arvolupaustamme. Kuten tämän viikon luennollakin todettiin, seuraavaksi tavoitteemme on ”go outside!”Esityssessio3 luontoon oppimaan

Vastaa