Arvostelukriteerit – työpaja

Ryhmillä on hyvin samansuuntaisia ajatuksia koskien arvostelukriteerejä. Erityisesti lähteisiin kiinnitetään huomiota, joka kurssilla on tärkeää. Lähteiden käyttö ja oikea ilmaisu on myös työelämässä keskeinen taito, joten sen huomioiminen arvostelukriteereissä on tärkeää.

Eroja esiintyy esimerkiksi ryhmien arvosteluperiaatteissa. Osassa ryhmistä ei huomioida ryhmätyöskentelyä, kun taas osa ottaa sen yhdeksi arvioitavaksi osa-alueeksi esimerkiksi työn rajauksessa ja tavoitteissa. Tämä on mielestäni tärkeää, sillä kurssille on jo muodostunut ryhmiä. Ryhmien arviointi voi olla hankalaa, jos mitään arvosteluperusteita ei ole laadittu

Posted by Paula

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *