Välikritiikki 26.10.

Välikritiikki avasi omia näkemyksiäni ja myöskin kommenteista päätellen myös oma sekava tilanteeni oli auennut myös kuulijoille ja katsojille. Pää tuntuu vilisevän erilaisia ajatuksia, joita sitten koitan piirtää koneella.

Sain hyviä ja oivaltavia neuvoja tarttua ideoinnissa pintojen, isojen muotojen käsittelyyn ja hassutteluun/hupsutteluun. Huomiota tulisi kiinnittää esimerkiksi lämpötilan vaihteluihin mikä on mielestäni hyvä ja mielenkiintoinen tulokulma, sillä aikuiset istuvat ja pysyvät yleensä passiivisimpana leikkialueilla. Tämän takia aikuisille suunnatut alueet tulisi tehdä mahdollisimman lämpimät ja lämpöävaraavat.

Kommentteina sain myös pohdintaa vieläkö lasten oma pieni kaupunki on teemana. Tämä herätteli taas omaa kiinnostusta viedä suunnitelmaa kyseiseen suuntaan ja huomasin harhautuneeni tästä ajatuksesta pois päin. Tulisi perehtyä myös millaisia kaupunkien rakenteet on ja mikä saa kaupungin tuntumaan kaupungilta. Mitä on mahdollista rakentaa pieneen tilaan ja mikä on turvallisuuden takia rajattu pois. Kaupungin tulisi myös istua hyvin Kallion kaupunginosaan.

Välikritiikki oli motivoiva. Etänä työskennellessä ei tule nähtyä muiden töitä ja itselläni se syö motivaatiota. Välikritiikissä pääsi näkemään muiden töitä, innostumaan ja inspiroitumaan muiden töistä. Oli hienoa nähdä millaisia erilaisia konsepteja ja tarinoita ihmiset ovat puistoilleen keksineet.

Posted by Heini Vuorelma

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *