Ensimmäisen yksilöohjauksen jälkeiset ajatukset

Tänään ohjauksessa esittelin omia ajatuksia ja alustavaa konseptia liittyen suunnitelmaani. Ajatuksenani oli, että en tulisi muokkaamaan Alppipuistoa radikaalisti. Olin ideoinut sijoittavani puistoon luonnonläheisiä liikuntaan kannustavia pisteitä.

Ohjauksessa minua kannustettiin leikkimielisyyteen, runollisuuteen ja taiteellisuuteen. Voisin yrittää päästä sisään enemmän lasten mielikuvitukseen ja leikkiin. Vapauttaa itseni lennokkaaseen ideointiin. Uusi maastokäynti alueella lapsen silmin voisi olla hyödyllistä? Muutaman erilaisen vaihtoehtoisen konseptin luominen olisi tavoitteena.

Asioita ja ideoita voisi alkaa tuomaan myös enemmän konkreettiselle tasolle. Seuraavia kysymyksiä olisi hyödyllistä pohtia: minne pisteet sijoittuvat? Mikä niitä yhdistää? Minkälaista liikuntaa pisteet konkreettisesti tarjoavat?

Tällä hetkellä tuntuu, että olen hieman hukassa. Tämä johtunee siitä, että olen suorittamassa vasta ensimmäistä studiokurssiani. Uskon kuitenkin, että asiat selkiävät pikku hiljaa. Täytyy vain muistaa pitää itsensä työn touhussa eikä antaa oman epätietoisuuden lamannuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *