Pohdintaa arviontikriteerit -työpajan jälkeen 12.11.

Meillä oli maanantaina arviointikriteerit -työpaja. Oli tärkeää pysähtyä aiheen äärelle ja palata samalla kurssin osaamistavoitteisiin ja ehkä myös omaan työohjelmaan. Koin aamupäivän hyödyllisenä, sillä samalla tuli mietittyä omaa harjoitustyötä ja sen osa-alueita.

Kuuluin ryhmään, jonka jäsenet olivat osallistuneet myös viime kevään studiokurssille Maisemarakentamisen syventävä kurssi. Tehtävänämme oli pohtia kurssien ja arvostelukriteerien eroavaisuuksia. Tulimme siihen tulokseen, että kevään kurssi oli teknisempi ja arvostelukriteeritkin sen mukaiset. Tämän syksyn kurssilla vaaditaan puolestaan heittäytymiskykyä leikin maailmaan ja lapsen näkökulmaan.

Oma suunnitteltyön eteneminen on ollut hidasta. Sain juuri palautettua ja pidettyä toisella kurssilla isomman harjoitustyön, joten nyt voin keskittyä paremmin tähän studiokurssiin. Seuraavana tavoitteeni on tehdä yleissuunnitelma sellaiseen kuntoon, että voisin näyttää sitä maanantain ohjauksessa.

Posted by Annu Mustonen

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *