VK 9: Loppuviikko

Jestas, kuinkas tässä nyt näin kävi, että olin unohtanut välikritiikin olevan tällä viikolla? Pitäisi katsoa tarkemmin aikataulua. Kokosin kuitenkin kalvoille sen työn mitä tähän asti olin tehnyt. Minulla ei ollut hienoja leikkauksia ja näkymiä kuten muilla, mutta pohjaa on työstetty paljon ja erilaisia referenssejä olen etsinyt runsaasti.

Pienet rajoitteensa asettaa se, että en vielä osaa käyttää AutoCADia kunnolla. En esimerkiksi ihan ymmärrä mitä plottaaminen on ja miksi siihen tarvitaan driveri ja mikä se on. Huomaan myös että 3D-mallintaminen saattaa olla hieman liian monimutkaista AutoCAD:llä ja ehkäpä olisi parempi aloittaa ennemmin SketchUpilla. Olenkin hieman jumissa sen kanssa, millaiseen työstöön ja mihin ohjelmaan minun kannattaisi laittaa aikaani.

Työstin suunnitelmaani eteenpäin ja sain palasia loksahtamaan paikalleen. Tuntuu että löysin hyvät paikat roskakatoksille ja onnistuin luomaan leikkipaikalle ja oleskelusaarekkeelle omanlaisensa luonteet niin että ne silti nivoutuvat toisiinsa. Leikkipaikka on ArtDeco henkisten härveleiden tarhaus, missä taas oleskelusaarekkeen ympyrän muotoinen pensasaita kätkee sisäänsä omenatarhan.

Posted by Säde

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *