Vaikeuksien kautta voittoon 7.3

Pienen kriisin jälkeen kokoonnuimme tänään suunnittelemaan toista esiintymistämme sekä protoamme. Viime viikolla aikataulujen suunnittelu ei onnistunut, ja jouduimme hiukan vajaamiehityksellä tekemään muutoksia proton suuntaan. Tänään toimme kaikki ryhmän jäsenet samalle viivalle siitä mikä on proton tilanne, ja päätimme määrätietoisemmasta aikataulutuksesta.

Aloitimme kertaamalla mihin suuntaan protomme oli kehittynyt: vähän ympäripyöreästä seisomatyöskentely-projektista konkreettiseksi työtilojen ja suunnittelupalveluksi. Vaikka suunnan muutos on melko radikaali, olemme silti pohjimmiltaan ratkaisemassa samoja ongelmia kuin ennenkin.

Proton kehittelyn jälkeen suunnittelimme esitystämme. Tavoitteenamme on pitää perjantaina huomion kiinnittävä, alusta asti mielenkiintoinen, ja loppuun asti ajateltu esitys. Uskomme esityksen sujuvuuden olevan harjoittelusta kiinni, joten kokonnuumme vielä aikaisin perjantaina harjoittelemaan esitystä.

Positiivisin mielin eteenpäin.
Ikiliikkujat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *