Toinen esitys ja uudet ideat 24.02

Pidimme tänään toisen esityksen projektiimme liittyen, ja työstimme Energy Garagella projektimme jatkoa.

Kuten esityksessämme mainitsimme, tulemme seuraavaksi luomaan nettisivun, jolla auttaa asiakkaitamme 20-8-2 prototyyppin käytössä. Käytännössä nettisivu muistuttaisi tietokoneella istujaa verryttelystä, ja auttaisi meitä keräämään palautetta protostamme.

Nettisivun lisäksi olemme alkaneet tutkia mahdollisuutta laajentaa projektiamme työpaikoilta yliopistoon ja lukioon. Lukiosta lähtien pitkäaikainen liikkumattomuus lisäntyy, kun oppitunnit pidentyvät ja välitunnit vähentyvät. Lukio käynnistää elämänmittaisen kierteen, jossa istuminen lisääntyy. Työelämään mennessä moni on jo tottunut jatkuvaan istumiseen, eikä istumisen haittoja enää edes juurikaan tiedosteta. Kun terveydellisiä ongelmia alkaa ilmaantua myöhemmin elämässä, voi olla jo liian myöhäistä korjata istumisesta aiheutunutta vahinkoa.

Uskomme että voimme käydä liikkumattomuuden kimppuun luomalla erilaiset ratkaisut lukioon, yliopistoon, ja työpaikalle. Emme halua ainoastaan hoitaa istumisesta aihetuvia oireita, vaan myös puuttua ajoissa istumiskierteeseen.

Ensi viikkoon
Ikiliikkujat