Ympäristökoulutusta designpääkaupungin hankkeille

World Design Capital Helsinki 2012 ja Greening  Events -hanke tarjoavat ympäristökoulutusta designpääkaupunkivuoden tekijöille. Koulutus auttaa selvittämään ja pienentämään tapahtumien ympäristövaikutuksia ja määrittämään hiilijalanjäljen.

Koulutus järjestetään 30.11.2011 Sanomatalossa, Ilmastoinfon tiloissa. Päivän aikana järjestetään kaksi koulutusta erityyppisille hankkeille. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään sen perusteella mikä on niiden oletettava ympäristökuorma tai hankkeen luonne. Ensimmäinen ryhmä on koulutuksessa klo 9.30 -13.00 ja toinen ryhmä klo 15.30 – 18.00.

Tilaisuus on ilmainen. Ilmoittautuminen alla olevaan osoitteeseen viimeistään 25.11.2011

GREENING EVENTS – hankkeen tavoitteena on luoda kestäviä World Design Capital Helsinki 2012 -tapahtumia. Tavoitteena on hallita ja minimoida tapahtumien ympäristövaikutuksia kuten hiilidioksidipäästöjä, mutta myös nostaa metropolialueen taloudellista kilpailukykyä, osaamista sekä alueen imagoa laadukkaiden ja kestävien tapahtumien kautta. Hanke pyrkii myös vaikuttamaan tapahtumakävijöiden ja kaupunkilaisten käyttäytymiseen ja kulutukseen. Hankkeen toteuttajina ovat Helsingin kaupungin ympäristökeskus ja Aalto PRO.

Lisätietoja:

Ulla Heinonen Aalto PRO, ulla.heinonen@aalto.fi, 040 550 6982