Viikkotehtävä 4 ym.

Kurssihenkilökunnan sairastelu alkaa jo vaikuttaa kurssin aikatauluihin. Tiistain luento pyritään toki pitämään normaalisti, mutta koska taudeista ei koskaan tiedä, sovitaan jo nyt vara-ajankohdaksi to 3.5. klo 12-14. Tämänkertainen viikkotehtävä koskee Iiro Jääskeläisen luentoja. Bloggaattehan vastauksenne ennen Wappua.

1. Käyttäkää tieteellistä hakukonetta, esim. www.pubmed.org tai scholar.google.fi, ja hakekaa 12.4. tai 17.4. luentojen jostakin aiheesta mielenkiintoiselta vaikuttava artikkeli. Valitusta artikkelista laaditaan noin kahden kappaleen mittainen teksti, josta tulisi käydä ilmi tutkimuksen aihe, tärkeimmät löydökset, sekä miksi se on mielenkiintoinen tai tärkeä. Suomenkielisen tekstin tulisi olla suunnattu alan opiskelijoille ja tutkijoille. Mallia voi katsoa esim. Iiro Jääskeläisen pitämästä blogista: www.cognitiveneuroscienceweekly.blogspot.com

2. Kerratkaa esim. Jääskeläisen 17.4. luentomonisteesta muistijälkien syntymiseen ja muistiaineksen mieleen palauttamiseen liittyvät kohdat. Laatikaa näiden perusteella kollegoillenne muutama opiskeluvinkki.