Vaihteeksi piristävä matkasaittiuutuus

Espoolaisen Silkysandmedian tiimi teki jälleen hyvää jälkeä Lentovertailu.fi-matkailusaitin uudistuksen kanssa. Leiska sisältää väriä, tyylikkyyttä ja väljyyttä. Täyteen ahdetun portaaliformaatin sijaan jokainen sivu sisältää vain oleellisen. Vaikeuttaako se kuitenkin sisällön löytymistä? Koodauspuolella on ollut mukana muutama Aallon opiskelija, mutta huhut kertovat ulkoasun tulleen Puolasta.. eikö kukaan luota suomalaiseen osaamiseen, vai onko hinta ollut taas ratkaiseva tekijä?

Sisällön arviointia tarkemmin:

Lennot sivun hakukone toimii suht. nopeasti ja selkeästi. Hintavertailua vaivaa kuitenkin sama puute kuin monilla muillakin saiteilla. Haluan tietää heti hakutuloksissa olisiko lento selvästi edullisempi, jos lähtö- tai paluupäivää muuttaisi muutamalla päivällä! Ainakin Ebookersissa on tällainen +-3 toiminto.
Tarjouslennot sivu on näppärä apu, mutta ilmeisesti lentohinnat vaihtuvat niin tiuhaan, että listan “maksimissaan viikon vanhat” tarjouksista vain osa on enää voimassa
Matka-artikkelit sivu listaa matkajuttuja kategorioiden mukaan. Perinteinen aikajärjestyslistaus puuttuu, mutta tämäkin toimii kyllä, koska jutut eivät ole julkaisuajankohtaan sidottuja uutisia vaan lähinnä matkakohteiden esittelyjä, joiden tiedot eivät vanhene. Joissakin artikkeleissa näkyi vanhentunutta tietoa lentoyhteyksistä.
Matkalinkit sivulta löytyy huolella valittuja linkkejä, joita soisi olla enemmänkin
Yhteystietoja sivulle on kerätty saitin kontaktien lisäksi nettimatkatoimistojen ja lentoyhtiöiden email-osoitteita ja puhelinnumeroita. Kätevää, koska usein asiakaspalveluiden puhelinnumerot on piilotettu hyvin.

Lähettäkää linkkivinkkejä uusista saittiarvosteluista!