Tervetuloa keskustelemaan kestävien yhdyskuntien suunnittelusta!

Järjestimme viime keväänä Tekesin kanssa kolmen työpajan sarjan, jossa kiinteistö- ja rakennusalan kehityshankkeiden asiantuntijat, tutkijat ja toimijat jakoivat kokemuksiaan parhaista käytännöistä sekä edessämme olevista tulevaisuuden haasteista.

Nyt järjestämme näille tilaisuuksille jatkoa joulukuun 13. päivänä. Joulukuussa nostetaan esiin kevään keskusteluiden tulokset ja johtopäätökset, joiden pohjalta viimeistelemme yhdessä näkemystä alan kehitystarpeista. Tilaisuutta johdattelevat kevään tapaan Aalto-yliopistolta Aija Staffans ja Tiina Merikoski.

Tilaisuus järjestetään Otaniemessä Dipolissa 13.12.2011 alkaen klo 9:00 aamukahvilla. Tilaisuus kestää klo 11:45 saakka. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan perjantaihin 2.12.2011 mennessä osoitteeseen susa.eraranta@aalto.fi . Huomaathan, että osallistujamäärä on rajallinen ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuma videoidaan, joten jos et pääse paikalle, voit seurata sitä suorana lähetyksenä verkossa. Lähetyksen osoite ilmoitetaan myöhemmin.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille alan toimijoille ja aiheesta kiinnostuneille.

Tervetuloa!