Pullasukupolvelle pumpulia?

Mietipä hetki, millaisia mielikuvia oppimisen fyysisiin tiloihin eri aikakausina liität? Kävikö mummosi kansakoulua, jossa karttakepin kopse kaikui kovissa puisissa pulpeteissa.Entäpä tänään?

T-talon kirjaston “Learning Hub” sai tänään uutta ilmettä. POP-porukka (Paremman Oppisen Puolesta) kokosi kalusteita: sohvia, nojatuoleja, muutaman kovan pöydänkin. Kirjastoa järjestellään vieläkin, jotta siitä saadaan opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen tapaamispaikka. Nyt näyttää hyvältä! Fyysiset tilat antavat opetukselle oletuksia: iso auditorio houkuttelee pitämään monologia. Mitä voimme oppia pehmeillä sohvilla toisiltamme? Tai kuinka olisi oikaista itsensä Donald Knuthin Art of Computer Programmingin kanssa?

Hyvä POP!!!