Planning, Branding & Designing Tourism Destination -kurssin seminaari järjestetään Kolilla

Planning, Branding & Designing Tourism Destination -kurssin seminaari järjestetään Kolilla, Luontokeskus Ukon auditoriossa keskiviikkona 28. maaliskuuta kello 9-13.30. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopisto, Matkailualan verkostoyliopisto MAVY, Koli Cultura sekä Pohjois-Karjalan biosfäärialue. Tervetuloa!

Ainutlaatuinen seminaari on osa Aalto-yliopiston maankäyttötieteiden laitoksen, kauppakorkeakoulun ja Matkailualan verkostoyliopisto MAVY:n monitieteistä kurssia, jossa tarkastellaan kestävän matkailualueen suunnittelua maankäytön, markkinoinnin ja designin näkökulmista. Kurssin tapaustutkimuskohteena on Kolille vuonna 2015 avattava uusi matkailukeskus, Koli Cultura.

Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille ja median edustajat ovat tervetulleita paikalle.

Järjestelyjen vuoksi toivomme seminaariin tulijoita ilmoittamaan osallistumisestaan 21. maaliskuuta mennessä tiedottaja Tarja Waltzerille (etunimi.sukunimi@kolicultura.fi, 0400 853 843).

Lisätietoja: http://kolicultura.fi/fi/media/maileri-viestit/seminaari_28.3.2012/