oppi menee perille?

Ei, opiskelu ei ole päässyt unohtumaan vaikka sitä kovasti yritinkin kolmen viikon loman sekä sitä seuranneen viikon lepoa vaatineen lentsun aikana mielestäni hälventää. Ensimmäinen koitos uuden oppimisen polulla on nyt otettu ja opetusteknologia-kurssin kaikki harjoitustehtävät on palautettu.

Kokonaisuutena kurssi oli selkeä ja napakka paketti, vaikkakaan yhtään luentoa esittelyluennon jälkeen en livenä taikka tallenteenakaan seurannut. Sattuneista syistä (alkuun videoiden katselu ei onnistunut Ubuntulla, sen jälkeen luentoja oli peruttu ja sitten olinkin jo kaukana poissa matkoilla tietoverkkojen tavoittamattomissa) kurssin suoritus jäi siis osaltani itseopiskeluksi ja harjoitustehtävien kautta aiheisiin perehtymiseksi.

Tuloksena pari esseetä (aiheina sosiaalinen media opetuksen apuna sekä älytaulut), useampi sivullinen xhtml-koodia sekä parit css-tyylitiedostot, muutama muokattu valokuva, pari powerpoint-showta, kolme ruutukaappausvideota (voitte uskoa, että ääntä hyödyntävän ruutukaappausvideon tekeminen ilman ääntä (kurkunpääntulehdus) on hieman haasteellista). Lisään noita tekemiäni tehtäviä tänne blogiin kunhan selviää, että riittävätkö ne hyväksyttyyn kurssisuoritukseen.

Seuraavaksi hopsissani olisi kahden pisteen kurssi tietotekniikan roolista opetuksessa. jännittää jo ihan.