Opintoblogi starttaa!

Moi,

Opintoblogi on uusi tiedotuskanava, josta löytyy killan uusimmat opintoihin liittyvät uutiset. Tänne myös pyritään päivittämään opintojaoksen toimintaa ja kuulumisia. Esimerkiksi juuri kasatun uuden opintotoimikunnan ajatukset, tutkintouudistuksen uusimmat käänteet, hallopedien tiivistelmät hallinnon kokouksista ja opintoaiheiset uutiset  tulevat olemaan luettavissa täältä.

Opintoblogin olisi tarkoitus olla sekä lukijalle että kirjoittajalle mahdollisimman matalan kynnyksen paikka tutustua tai jakaa opintoihin liittyvää asiaa. Siksi ei kannatakaan jäädä nuolemaan näppejä, jos jokin askarruttaa mieltä, vaan suoraa siirtyä kommentoimaan kirjoituksia!  Jos mieleen tulee aihe, josta haluaisit tässä blogissa lukea, kommentoi alle niin toiveesi saatetaan toteuttaa.

Blogi on vielä kokeiluasteella, joten kehitysehdotuksia otetaan vastaan. Mahdollisuuksien mukaan blogi siirretään uusien nettisivujen myötä killan sivuille. Nykyiseksi blogipohjaksi valikoitui Aallon tarjoama pohja, koska Aalto tarjoaa tällaista palvelua ja ehkä näin tietoutta Aallon erilaisista palveluista esim. blogista saadaan levitettyä.

Uusin Aaltoisin blogiterveisin,

Mariia