No Himalaya today

Nepalissa on yhä meneillään sadekausi. Ilma on kuuma ja kostea ja usein iltapäivällä tai illalla sataa. Valitettavasti hyttyset ja muut öttinkäiset rakastavat kuvatun laista säätä ja niitä on siten runsaasti. Ilmantilasta myös seuraa että taivas on suurimman osan aikaa pilvinen. Tähän asti vuorten huiput ovat olleet näkymättömissä pilviverhon takana. Otsikko on lainaus ystävältämme Diwakarin kommentista ensimmäiseltä aamulta. Don´t worry. You can sleep. No Himalaya today.

Himalaya-näkymiä odotellessa joudumme tyytymään vihreisiin kukkuloihin joita täällä riittää. Kiipesimme viereisen kukkulan huipulla olevalle temppelille. Tässä nyt muutamia maisemakuvia sieltä.

Kukkula, jolle kiipesimme, näkyy kuvassa taustalla. Keltainen juttu rinteessä on jättimäinen buddha-patsas. Temppeli on huipulla sen yläpuolella.

Tässä kuvassa on Dulikhel, jossa siis asumme. Kortteerimme on juuri kuvan ulkopuolella oikealla keskellä.

Temppelin vieressä oli joku iso antenni hässäkkä ilmeisesti sotilaskäyttöön. Paikalla oli myös useita sotilaita pyssyjen kanssa. Aika pelottavaa oli kun ohi kävellessä savimajasta osoittaa piippu suoraan selkään.

Portaita oli tooosi paljon. Kuvassa matkakaverini Olli.

Matkalla oli useampia pieniä alttareita. Niitä on täällä muutenkin vähän joka paikassa.