Minne seuraavaksi?

Olisi taas aika valita seuraava matkakohde. Olen selannut netin matkakertomuksia yrittäen löytää sopivia matkakohteita. Edellinen reissu Thaimaassa sujui hyvin. Koh Changin saarella oli toki turisteja, muttei sellaista menoa, josta monet ovat varoitelleet Phuketissa. Rannoilla sai olla rauhassa, pienen väkimäärän ansiosta rannat ja vesi olivat puhtaita jne. Vesi tosin oli matalaa, siellä sai kahlata pitkät matkat eikä silloinkaan päästy vyötäröä syvemmälle 😀

Kaakkois-Aasia ja Aasia yleensäkin kiinnostavat nyt kovasti, ja erityisesti tropiikin ilmasto. Entä jos matkalta haluaa tropiikin sään ja luonnon, mutta kohde ei ole Aasiassa? Etelä-Amerikka tai Havaiji? Kommentoikaa pliis!

Ainakin Matkailijat.netin artikkelit ja blogit ovat olleet avuksia matkakohteisiin tutustumisessa. Äkkilähtöjä olen katsellut Maikkarin Lomahausta, halvat lennot löytyy vaikka Lentovertailusta. Sitten vielä hotellit jostain booking.comista tai vastaavasta. Näillä saa aika hyvin rakennettua paketin, kunhan ensin päättää matkakohteen… Aion lähiviikkoina katsella tarkemmin Etelä-Ameriikan tarjontaa, eiköhän sieltäkin löyty paikka, jota läskit jenkkituristit eivät ole ylikansoittaneet.