Matkatoimistojen opiskelija-alennukset

Matkailu ei ole opiskelijalle halpaa. Opiskelija-alennuksia voi olla vaikea löytää, matkatoimistot ovat nihkeitä antamaan niitä hintakilpailun ollessa muutenkin kovaa.

Kilroy Travelsilta kannattaa ainakin kysyä edullisia matkoja. Yhtiö on erikoistunut mm. opiskelumatkoihin Australiaan, Dubaihin, Kanadaan, Kiinaan, Englantiin, Uuteen-Seelantiin ja Yhdysvaltoihin. Eri opintoaloja ovat     Esittävä taide,     Humanistiset tieteet,     Insinööri,     Kauppatieteet,     Kielet,     Luonnontieteet,     Media ja     Oikeustiede.

Myös STA Travel on keskittynyt nuorten ja opiskelijoiden palvelemiseen. Nettisivuilta voi tilata matkaesitteen kotiin tai sitä voi selailla verkossa. Jos lennot haluaa varata suoraan ilman matkatoimistoa, on Lentovertailu-sivulla hyvät hintatilastot ja vertailukone halpojen lentojen hakuun.