Liisana tieteen ihmemaassa

Aloitin vuoden alussa työt Aalto University Magazinen toimittajana. Aalto-yliopistossa toimittaja tuntee itsensä Liisaksi tieteen ihmemaassa – jokaisen nurkan takana odottaa jotain uutta ja hämmästyttävää, onhan Aalto-yliopiston tutkimusskaala valtavan laaja.

Yliopiston seinien sisällä muhiikin suunnaton juttuaihevarasto, mutta monesti etenkin tutkijoita vaivaa turha vaatimattomuus, eikä lehden toimitus saa tietoa kiinnostavista juttuaiheista.

Jos siis olet Aalto-yliopiston tutkija, opiskelija, henkilökuntaa, alumni tai kuka tahansa, jonka mieltä juttuidea piinaa, lähetä juttuvinkki.

Toimitus toivoo erityisesti syksyllä ilmestyviin lehtiin juttuideoita. Lokakuussa ilmestyvän numeron teemana on biotalous, jossa keskitymme kestävään kehitykseen. Joulukuussa ilmestyy lehti asumisen ja elinympäristöjen teemalla.

Liisa seikkailee tieteen ihmemaassa, mutta tarvitsee tienviittoja löytääkseen aarteet.