Kurssi alkaa

Itse olen kolmannen vuoden opiskelija biolta. Pääaineena Bioelektroniikka. Kurssi on omissa kandivaiheen opinnoissa pakollisena, mutta olen kuullut positiivisia kommentteja kurssista ja siinä käytettävästä kirjasta, joten ihan mielenkiinnolla mukana. Aivoissa minua kiinnostaa hermostojen toiminta ja sen pohjalta kehitetty “älyllinen” toiminta. Parempi aivojen tuntemus auttaa minua toimimaan paremmin niihin liittyvissä työ- ja tutkimustehtävissä.

-Sakari Nikinmaa

Opiskelen itse n:ttä vuotta biolla (pääaine biologinen kemia) ja tämä kurssi puuttuu enää kanditutkinnosta (pakollinen kurssi yhteiset opinnot moduulissa). Motivaatiota kurssin suorittamiseen siis pitäisi riittää; Jos laitetaan blogi pystyyn huomiseen mennessä (ellet tietysti itse halua sitä tehdä jo aiemmin) ,en ole ollut luennoilla joten käytännön toteutus voi olla vähän haastavaa. Olen käynyt fysiologian kurssin ja siellä kiinnosti erityisesti kemistin näkökulmasta välittäjäaineiden toiminta (esim. GABA).

-Teemu Pohjalainen

Itse opiskelen neljättä vuotta Materiaalitekniikkaa, joten tää kurssi on mulle vapaavalintainen. Sivuaineen mulla on Biologinen tekniikkaa, että siihen sitte varmaan jotain hyötyä tästä. Mutta nyt mennään ainakin täysin uteliaisuuden ja mielenkiinnon pohjalta.

-Annu Saari