Inno-Vointi päätösseminaari 21.5.2013 klo 12-16

“Nyt on ilmassa pöhinää ja uudenlaista yhteistyötä. Tai ehkä kyse on sittenkin vanhojen verkostojen uudenlaisesta tavasta toimia.”

Näillä sanoilla kuvaillaan Inno-vointi –hankkeessa tehtyjä minipilotteja. Inno-Vointi (2010-2013) on Työterveyslaitoksen, Aalto-yliopiston BIT Tutkimuskeskuksen ja VTT:n yhteinen tutkimushanke, jossa tarkastellaan julkisen sektorin palvelujen uudistamista. Tutkimuksessa henkilöstön hyvinvoinnin nähdään liittyvän keskeisesti innovaatiotoimintaan. Tutkimus luo edellytyksiä hyvinvointia tukevalle käyttäjä- ja työntekijälähtöiselle innovaatiojohtamiselle. Hankkeessa on luotu toiminta- ja johtamismallin ”Innovoi ja voi hyvin” –prototyyppi, jota on testattu 120 minipilottikokeilussa Hämeenlinnassa.

Samankaltaisella meiningillä mennään meidän Lähiö 2072 -yhteishankkeessa, jossa myös yhdistellään jo toimivia asioita uusilla tavoilla ja testataan ideoitamme käytännön piloteissa, rakennetaan siis pöhinää. Inno-Vointi antaa meille esimerkkiä julkisten palveluiden kehittämisestä.

Ennakkotietona Inno-Vointi –hankkeen päätösseminaari pidetään tiistaina 21.5 klo 12-16 Aalto-yliopiston LUME-keskuksessa Helsingin Arabianrannassa. Puhujina mm. pääjohtaja Mirjami Laitinen ja professori Pentti Arajärvi päätösseminaarin puhujia. Lue lisää ja merkitse ajankohta kalenteriisi!